Följ Miljonlotteriet

Vivi-Anne vann 1 miljon – på en nitlott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2014 08:44 CET

Under kan inträffa. Det vet Vivi-Anne från Ånäset. Hennes trista nitlott förvandlades till en miljonvinst i Miljonlotteriets unika dragning Nitlottsmiljonären.

Miljonlotteriets lottköpare vet att man aldrig ska kasta en nitlott. Fyra gånger om året får nitlotterna nämligen en ny chans i den unika dragningen Nitlottsmiljonären.

Vår senaste nitlottsmiljonär heter Vivi-Anne och bor i Ånäset strax utanför Robertsfors. Hon tog emot det omtumlande beskedet i hemmet en sen eftermiddag. 

– Du må tro att jag blev förvånad när rösten i luren berättade att jag vunnit en miljon på min nitlott. Jag trodde att det var någon som skojade. Det har tagit ett par dagar för mig att fatta, men nu känns det mycket bra, säger Vivi-Anne

Hon har ännu inte bestämt sig för vad hon skall göra med vinsten, det har gått för kort tid. Sådana beslut behöver ta tid menar Vivi-Anne.

– Det är skönt att bara ha pengar på banken, jag ser det som en riktigt bra pensionsförsäkring. Sedan har jag ju en halv miljon att köpa saker för hos Miljonlotteriet och det finns så mycket att välja på så jag har inte bestämt mig ännu.

För Vivi-Anne innebär miljonvinsten dubbel glädje. Samtidigt som hon nu kan förverkliga sina drömmar bidrar hon med sitt lottköp även till att utsatta i samhället får hjälp.

– Miljonlotteriet och IOGT-NTO har en gemensam dröm: Att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Därför går allt överskott till IOGT-NTO. De senaste tio åren har vi bidragit med mer än 1 miljard, berättar Åsa Fredriksson, kommunikationschef på Miljonlotteriet.

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Under de senaste tio åren har man bidragit med över 1 miljarder kronor. 2012 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.