Följ Miljonlotteriet

Tom från Hyssna vann 1 kilo guld på Miljonlotterietsa nya skraplott!

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2010 16:35 CET

Miljonlotteriets nya skraplott Miljonlotteriet Guldskrap har fått sin första högvinnare. Tom från Hyssna skrapade fram tre guldtackor och vann 1 kilo guld till ett värde av 327 000 kronor.

6 september lanserade Miljonlotteriet höstens stora spelnyhet – skraplotten Miljonlotteriet Guldskrap. På den kan man bland annat vinna 1 kilo guld i form av en guldtacka.

Nu är det dags att dela ut den första guldtackan. Tom från Hyssna skrapade fram tre guldtackor på sin lott och belönas med ett kilo guld till ett värde av 327 000 kronor.

– Jag fick en chock när jag såg att jag hade vunnit. Det tog ett par dagar innan jag verkligen vågade tro på det, berättar den 19-årige vinnaren.

Vad Tom ska göra med vinstpengarna har han redan bestämt. De hamnar på banken.

– Jag är ung och bor fortfarande hemma. Nu får jag en bra grundplåt till en framtida lägenhet och körkort. Det känns helt underbart.

Att en högvinst föll ut blott en månad efter Miljonlotteriet Guldskraps lansering är ingen tillfällighet. Skraplotten har vinst på i snitt mer än var fjärde lott.

– Vi har fått en riktigt härlig start på försäljningen av vår nylanserade skraplott Miljonlotteriet Guldskrap. Att vi dessutom redan fått vår första guldtacks-vinnare är ännu roligare, det återstår många att dela ut, säger Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

Överskottet från försäljningen av Miljonlotteriet Guldskrap går oavkortat till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard till verksamheten.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.