Följ Miljonlotteriet

Ingela från Åsa vann 1 miljon på lott från Miljonlotteriet!!

Pressmeddelande   •   Feb 01, 2013 09:26 CET

Ingela från Åsa kammade hem en halv miljon kronor på Miljonlotteriet. Nu vill hon hjälpa sina barn och barnbarn ekonomiskt.

Nyfiken är en positiv egenskap, som dessutom kan ge klirr i kassan. Ingela Jonsson från Åsa hade aldrig provat att köpa en lott på internet tills hon en dag bestämde sig för att prova på miljonlotteriet.se. Hon skrapade fram 500 000 kronor!

– Jag valde ”autoskrap” och rätt som det var stod det ”du har vunnit högvinst” på skärmen. Först trodde jag att det var någon slags reklam, så jag klickade faktiskt bort meddelandet. Men sen kom det ett mejl som bekräftade att jag hade vunnit, berättar Ingela.

Vad Ingela ska göra med sin vinst har hon inte bestämt. Men det saknas inte idéer.

– Det blir säkert att jag hjälper barn och barnbarn en del. Min son ska flytta till en större lägenhet och jag kan till exempel hjälpa till med pengar när barnrummet ska möbleras. Sedan blir det säkert någon resa också.

– Jag är väldigt glad och tacksam för vinsten. För mig är 5 000 mycket pengar. 500 000, ja det är en overklig summa.

Miljonlotteriet har ett brett utbud av onlinelotter och erbjuder även bingo på nätet. Onlinelotterna kostar från två kronor och det går att vinna upp till 10 miljoner!

– Vårt onlineutbud erbjuder fantastiska vinstmöjligheter för alla som drömmer om att vinna stort. Till och med eventuella nitlotter kan förvandlas till miljonvinster, säger Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

Läs mer om Miljonlotteriets lotter och bingo på www.miljonlotteriet.se

Efter mer än 45 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete för en värld där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. De senaste tio åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1,2 miljarder kronor. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.