Följ Miljonlotteriet

Sören vann stor bingojackpott från Miljonlotteriet – igen!

Pressmeddelande   •   Mar 17, 2014 07:30 CET

Sören från Horndal samlar på bingojackpottar. Förra våren vann han 145 000 på Miljonlotteriets Stjärnjacken och härom veckan blev det 58 000 på Resechansen.
– Helt makalöst, skrattar den lycklige vinnaren.

Sören från Horndal gillar Miljonlotteriets bingo. Och Miljonlotteriets bingo verkar gilla honom. Inom loppet av ett år har den 65-årige dalmasen vunnit två stora jackpottar.

Först la han beslag på Stjärnjackens stora jackpott förra våren. 145 000 kronor ramlade in på kontot samma dag som han köpte sitt nya hus.

– Det var en fantastisk dag. Jag hämtade nycklarna till nya huset på dagen och på kvällen kom jackpotten, berättar Sören.

Härom veckan var det dags för jackpott nummer två. Den här gången på bingospelet  Resechansen. Sören satt hemma framför datorn och vips hade han vunnit ett resepresentkort till ett värde av 20 000 kronor plus 38 000 kronor i fickpengar.

– Ha ha, en sån sanslös tur. Nu ska jag planera in en härlig resa till hösten. Underbart!

Sören gillar kryssningar och drömmen är en lyxig båttur i värmen.

– Jag har åkt på många kryssningar till Åland och Finland men det vore härligt att få prova att gå ombord på ett stort kryssningsfartyg längre söderut. Jag har länge kollat in en kryssning som utgår från Kanarieöarna och nu finns det möjlighet att förverkliga den drömmen.

För Sören innebär bingovinsterna dubbel glädje. Samtidigt som han nu har möjlighet att förverkliga drömmar bidrar han med sitt bingospelande även till ett bättre samhälle.

– Miljonlotteriet och IOGT-NTO har en gemensam dröm: Att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Därför går allt överskott till IOGT-NTO. De senaste tio åren har vi bidragit med mer än 1 miljard, berättar Åsa Fredriksson, kommunikationschef på Miljonlotteriet.

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Under de senaste tio åren har man bidragit med över 1 miljarder kronor. 2012 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.