Följ Miljonlotteriet

Rekordjackpott till Torekov – Hans vann 152 000 på Miljonlotteriets bingo!

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2010 16:52 CEST

Miljonlotteriets bingo har fått en ny rekordvinnare. Hans från Torekov vann 152 000 på jackpotten som föll ut i september.

Hans har aldrig tidigare haft ett turnummer. Men från och med nu är det 20. Det var det numret som gjorde honom till Miljonlotteriet Bingos högsta jackpottvinnare hittills.

– Det var en fantastisk känsla, inte minst eftersom jag först inte förstod att jag hade vunnit. Det tog några minuter innan polletten ramlade ner, berättar Hans.

Fiske- och golfentusiasten från Skåne berättar att han inte riktigt vet vad han ska göra med vinstpengarna. Den stora drömmen är att kunna köpa en lägenhet i Spanien.

– En annan dröm jag har är att kunna lägga en grundsten till mina fyra härliga barnbarn.

Hans vann sin rekordjackpot på Miljonlotteriets bingospel Stjärnjacken. Det tidigare rekordet hade Susanne från Djurås, som i våras kammade hem 43 000 kronor.

Totalt har jackpottar till ett värde av mer än 600 000 briserat sedan Miljonlotteriet Bingo hade premiär på internet i januari 2010.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.