Följ Miljonlotteriet

Peter från Göteborg vann en bil på bingojackpott hos Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2014 08:15 CET

Peter från Göteborg älskar att fiska och har länge drömt om en bil så att han kan ta sig enkelt och smidigt till sina favoritvatten. Tack vare en vinst i Miljonlotteriets nya bingospel Bilbingo har drömmen nu gått i uppfyllelse.

Bingojackpottarna duggade tätt hos Miljonlotteriet förra veckan. En av dem som fick jubla högt framför datorn var Peter Magnusson.

  – Helt underbart. Jag trodde aldrig att jag skulle få vara med om att vinna en så fin vinst, berättar Peter.

Som pensionär ägnar han sig åt favoritsysselsättningen fiske så mycket det bara går. Tack vare bilvinsten kommer det bli ännu mer fiske framöver.

  – Jag har ingen bil men har alltid drömt om en så att jag enkelt och smidigt kan ta mig ut i naturen. Nu blir det verklighet. Helt underbart.

Peter vann sin jackpott när han spelade Bilbingo, som är ett av 12 olika bingospel på Miljonlotteriets hemsida. Förutom valfri bil till ett värde av 150 000 kronor får han dessutom 7 169 kronor i bensinpengar.

  – Vi är oerhört glada för alla våra vinnare. Med två bingorum har vi en ny vinnare nästan varje minut. Totalt kommer vi dela ut närmare 30 miljoner i vinster i år, säger Åsa Fredriksson, kommunikationschef på Miljonlotteriet.

Överskottet från Miljonlotteriet går till IOGT-NTO:s arbete med att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. De senaste 10 åren har vi bidragit med över en miljard.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.