Följ Miljonlotteriet

Per från Uppland blev miljonär på nitlott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2012 10:34 CEST

Ibland inträffar under och nu har det hänt igen. Per från Uppland är nybliven miljonär – på en nitlott!

Tänk att vinna en miljon kronor på sin nitlott. För 63-årige Per blev sagan verklighet tack vare Miljonlotteriet.

– Jag blev chockad när Miljonlotteriet ringde och berättade att jag hade blivit miljonär på en nitlott Jag trodde att det var någon som skojade, det har faktiskt hänt förr, berättar Per.

Den nyblivna pensionären planerar nu att bland annat köpa en ny, stor bil.

– Vi har pratat om att skaffa en bil där det finns gott om plats för golfklubborna. Det är överhuvudtaget en fantastisk och omtumlande känsla nu när pengarna har gått in på kontot. Det drar ju med sig en del angenäma bekymmer, om man säger så.

Bäst av allt är kanske ändå att Per nu kan dra sig tillbaka i lugn och ro.

– Jag gick i pension för en vecka sedan och så kommer den här vinsten från Miljonlotteriet. Den kunde verkligen inte komma vid ett bättre tillfälle, säger Per.

Som kund hos Miljonlotteriet kan Per se tillbaka på ett fantastiskt år. För knappt tolv månader sedan vann han en resa för 10 000.

– Ja, det är ofattbart. Det är klart man ställer sig frågan om varför just vi vunnit två gånger. Och den frågan får man väl rikta till honom där uppe.

Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären är dragningen som vänder upp och ner på begreppen. Där har alla lottköpare möjlighet att vinna på sina nitlotter. Högsta vinsten är en 1 miljon kronor. Dragningen sker fyra gånger om året.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.