Följ Miljonlotteriet

Ny nitlottsvinnare hos Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2018 10:57 CET

Lenas nitlottt blev en Toyota Aygo

I början av oktober drogs årets tredje nitlottsvinnare hos Miljonlotteriet. Vinnaren blev Lena i Huddinge. Vinsten består av en bil värde 500 000 kronor.

Lena i Huddinge har prenumererat på Miljonlotteriet Original sedan 2010, i början på oktober kom äntligen en högvinst. Då var det nämligen hennes tur att vinna på nitlottsdragningen, vinstvalet föll på en Toyota Aygo. När Miljonlotteriets drömcoach meddelade den glada nyheten blev Lena väldigt chockad och glad. Det är första gången hon vinner en storvinst och de första som fick veta var hennes döttrar.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (1)

    Ett stort grattis! Vi har en liknande bil och älskar den!

    - Lennart Lott - 2018-12-15 14:13 CET

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.