Följ Miljonlotteriet

Monica från Skärblacka vann Vit Jul jackpotten

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2018 10:45 CET

Monica blev den lyckliga vinnaren av Vit Jul jackpotten på miljonlotteriet.se 2017

Efter lång och trogen tjänst vann Monica, 63, från Skärblacka äntligen jackpotten på miljonlotteriet.se och det var inte vilken jackpott som helt utan på Vit Jul Bingo till ett värde av 122 000

– Jag gjorde något annat samtidigt som jag spelade så jag fattade först inte att jag hade vunnit. Det känns overkligt och man blir chockad, man tror ju inte att man ska vinna, säger en glad Monica när Miljonlotteriet når henne

Vit Jul är ett samarbete mellan IOGT-NOT och Miljonlotteriet som handlar om att skapa trygga och roliga aktiviteter för barn, unga och vuxna under deras julledighet. Aktiviteterna kan vara allt från bowling, paketöppning, dans kring granen och pysselkvällar. Alla barn förtjänar en magisk jul, en sådan som ger en varm och trygg känsla i magen. Att alla barn ska ha rätt till ett jullov med glädje och inte ont i magen känns självklart.

Många barn växer upp i hem där alkohol tar bort magin som ska finnas under julen och känner istället oro när vuxna i deras närhet dricker alkohol. För dessa barn kan julen betyda pina istället glädje. Det vill IOGT-NOT och Miljonlotteriet ändra på tillsammans, därför går hela överskottet till kampanjen Vit jul.

En bonus i allt detta är att Miljonlotteriets kunder vinner fina vinster, exempelvis Monica.

– Jag har spelat bingo sedan det lanserades och var med i er första testpanel för drygt tio år sedan. Mycket har hänt sedan dess men jag ser det som en avkoppling och det är skönt att man kan bestämma själv hur aktiv man ska vara. Vill man inte chatta så behöver man inte det och vill man göra något samtidigt som man spelar kan man göra det. Det gjorde jag när jag vann.

Långt innan onlinespelen lanserades har Monica prenumerant på de fysiska skraplotterna fram och tillbaka genom åren.

– Det var slumpen som gjorde att jag gick med och jag kommer inte ihåg via vilken kanal det skedde. Det var den goda saken som gjorde att jag gick med men jag kände till IOGT-NTO lite sedan tidigare då min man jobbade där ideellt.

Monica lyfter också fram de Bingoevent Miljonlotteriet haft genom åren

– Jag var med på Melodifestivalen i Linköping för några år sedan, det var jättetrevligt.

Håll utkik på miljonlotteriet.se för Bingoevent 2018!

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.