Följ Miljonlotteriet

Ove från Strömstad vann 1 miljon på lott från Miljonlotteriet!!

Pressmeddelande   •   Mar 22, 2013 09:32 CET

Ove från Strömstad skrapade fram en miljonvinst på sin lott från Miljonlotteriet. Nu ska den nyblivne körkortsinnehavaren fira med en riktigt fin bil.

Ove satt hemma vid köksbordet när ett skrap plötsligt förändrade livet. På sin lott Miljonlotteriet Miljonchansen skrapade han fram 1 miljon.

– Min fru var på väg ut genom dörren för att gå till jobbet. Då fick hon höra mig skrika, berättar Ove.

– Det var en fantastisk känsla. Helt obeskrivligt. Man tror ju inte att sånt kan hända men plötsligt satt jag där med vinsten framför ögonen.

Vad Ove ska hitta på med sin vinst har han redan bestämt. Högst på önskelistan står en bil. Hans första i livet.

– Jag har aldrig haft en bil tidigare men nu börjar min son komma upp i en ålder där han behöver skjuts till träningar och kompisar. I höstas tog jag körkort och nu ska jag skaffa en stor rymlig bil. Gärna någon typ av stadsjeep.

– Sedan funderar vi på att betala av en del på bolånet och sänka boendekostnaden. Plus göra några roliga resor. Min fru kommer från Filipinerna och vi brukar åka dit någon gång per år. Nu behöver vi inte fundera på kostnaden.

Ove vann sin miljonvinst på Miljonlotteriet Miljonchansen. Skraplotten är Miljonlotteriets verkliga storsäljare med fler än 150 000 prenumeranter. Den finns även att köpa i butik eller online på miljonlotteriet.se. Högsta vinsten är 5 miljoner.

Läs mer om Miljonlotteriet Miljonchansen här >>

Efter mer än 45 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete för en värld där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv. De senaste tio åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1,2 miljarder kronor. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.