Följ Miljonlotteriet

Susanne från Järfälla vann 1 miljon på lott från Miljonlotteriet!!

Pressmeddelande   •   Jan 25, 2013 10:38 CET

Susanne från Järfälla skrapade fram en miljonvinst på sin lott från Miljonlotteriet. Nu drömmer hon om att ta med barnen till Kina.

Järfälla har fått en ny miljonär. Den lyckliga vinnaren heter Susanne och hon vann sin miljonvinst på Miljonlotteriets populära skraplott Miljonchansen.

– Min son Viktor skrapade lotten. Plötsligt sa han ”titta här!”. Och vi tittade. Och tittade. Och tittade. Jag blir nästan lite tagen när jag minns tillbaka, säger Susanne.

Vad Susanne ska göra med sin vinst har hon inte bestämt. Men det saknas inte idéer.

– Jag vill byta ut min gamla opålitliga kombi mot en ny bil. Gärna en mindre. Det finns flera modeller som är roliga och tuffa. Jag är bilintresserad och vill ha en bil som är rolig att köra.

– Jag vill även ut och resa. Jag var i Kina 1989 och föll pladask. Det vore fantastiskt att åka tillbaka och visa Kina för mina barn. I så fall skulle det bli en resa där vi besöker både städer, till exempel Peking och Shanghai, och landsbygd. Det har ju hänt mycket i Kina på senare år och det vore spännande att se med egna ögon.

Miljonchansen är Miljonlotteriets storsäljare. 160 000 prenumererar på lotten, som även finns att köpa i butik eller online på miljonlotteriet.se. Det är vinst på i snitt mer än var 5:e lott och du kan vinna upp till 10 miljoner.

– Miljonchansen är en fantastisk lott för alla som drömmer om att vinna stort. Till och med eventuella nitlotter kan förvandlas till miljonvinster, säger Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

Läs mer om Miljonchansen på www.miljonlotteriet.se/lotter

För ytterligare information, kontakta:
Ludwig Alholt, VD Miljonlotteriet
Mobil: 0705-95 66 10
E-post: ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

För högupplösta bilder, kontakta:
E-post: jakob.wilen@miljonlotteriet.se

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.