Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriets nya skraplott Tiokronan är här!

Pressmeddelande   •   Feb 23, 2016 08:00 CET

Miljonlotteriet följer upp framgången med Vit Jul-lotten, som lyckades bättre än någonsin 2015, med en ny lott. Tiokronan kommer förutom att säljas i butik även att finnas online på miljonlotteriet.se.

– Med Tiokronan har vi skapat en fantastisk lott. En otrolig chans att vinna en miljon med den låga insatsen av tio kronor, berättar Miljonlotteriets försäljningschef för Butik, Johan Gunnerling.

Tiokronan är en tre lika lott, ett välkänt och älskat sätt att skrapa lotter. På denna lott har man satsat på ett lite annorlunda formspråk, svart och neonrosa. Lika uppseendeväckande som den låga insatsen!

– Det känns väldigt bra att börja året med en ny lansering. Miljonlotteriets Tiokronan är ett nytt inslag i ett mycket intressant segment, säger Johan Gunnerling.

Miljonlotteriets Tiokronan finns till försäljning i butik från den 1 mars och kostar 10 kronor och går redan nu att köpa på miljonlotteriet.se. Överskottet från försäljningen går oavkortat till IOGT-NTO:s arbete mot att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. Sedan 2000 har Miljonlotteriet bidragit med över 1,8 miljarder till verksamheten.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.