Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet utser en ny Jackpottmiljonär

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2015 16:33 CEST

Den 7 september drar Miljonlotteriet sin andra Jackpottvinnare för 2015. Just nu parkerar jackpottsnurran på 1 249 000 kronor och den ökar för varje minut. Jackpotten dras bland alla Miljonlotteriets kunder som ett bonuslotteri utöver de skraplotter man får hem i brevlådan, köper i butik eller skrapar på nätet.

Miljonlotteriets Jackpott har tre dragningar under året och i den första vann Arne från Luleå 1 380 014.

– Är det sant!? Nu kanske man kan säga upp sig från jobbet, jublade den lycklige 62-åringen när han mottog vinstbeskedet.

Arne hade fått sin prenumeration på Miljonlotteriets skraplotter av sin dotter. Och självklart fick hon en del av vinsten.

– Min dotter har en ganska risig bil så jag SMS:ade henne och frågade om det inte är dags att byta. Hon ringde tillbaka och undrade vad jag menade, berättade  Arne

Hos Miljonlotteriet får man alltid tre vinstchanser. Självklart är det chans att bli miljonär direkt på skrapet. Sen har man chans att vinna i Nitlottsmiljonären, där alla eventuella nitlotter ingår i en extradragning. Inte nog med det ingår alla kunder som köpt en skraplott i butik, digitalt eller som prenumeration i ett bonuslotteri där man har chans att vinna Jackpott. Jackpottens summa ökar med hur många lotter som säljs. Ju fler lotter man köper desto fler andelar i Jackpottlotteriet får man.

– Vinsten känns verkligen som en bonusvinst eftersom jag inte skrapade fram den på en av mina lotter utan istället fick den i jackpottdragningen. Nu ska jag hitta på något riktigt kul med vinsten, berättar Jackpottvinnaren Arne.

Miljonlotteriets överskott går oavkortat till IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. 

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.