Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet ökar mest digitalt

Pressmeddelande   •   Feb 14, 2017 10:36 CET

När Lotteriinspektionen släppte sin kvartalsrapport för alla svenska registrerade spelbolag förra veckan, visar siffrorna att Miljonlotteriet ökat internetspel med 17 %. Detta är procentuellt mest av alla spelbolag i rapporten. Siffrorna för internetspel har under hela 2016 visat på en stabil ökning för Miljonlotteriet.

Satsningen på en ökad digitalisering och därmed en bättre spelupplevselse för alla onlinekunder har gett stor utdelning för Miljonlotteriet. En ökning med 17 % under kvartal fyra visar att de investeringar som gjorts har haft god effekt.

– Vi är glada att vi genom våra satsningar gett våra kunder en ännu bättre spelupplevelse. Det är det viktigaste för oss att våra kunder trivs och följer med oss i vår utveckling framåt. säger Georg Lindgård, Försäljningschef, Miljonlotteriet.

Den hårda konkurrensen i spelbranschen fortsätter där det ökade trycket från oregistrerade bolag fortsätter att öka.

– Det är ett bra kvitto på att vi tänkt rätt kring våra satsningar under föregående år när vi avslutar 2016 med så här fina siffror. En ökning med 17 % digitalt är vi självklart stolta över och vi fortsätter med vår digitala satsnings framåt. säger Georg Lindgård, Försäljningschef, Miljonlotteriet.

Kvartalssiffrorna från Lotteriinspektionen finns här

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.