Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet lanserar världens första lott i 3D

Pressmeddelande   •   Dec 26, 2012 09:00 CET

Miljonlotteriet HighFive är namnet på lotten som ger Miljonlotteriet en ny dimension – en tredimensionell sådan. Miljonlotteriet HighFive är inte bara världens första skraplott i 3D, det är också den butikslott med lägst insats, 5 kronor, som ger högst vinstchans – en miljon kronor.

Miljonlotteriet HighFive är en lott som sticker ut. Bokstavligt talat. Fyra lotter bildar tillsammans en pyramid – en tredimensionell skraplott.

– Vi jobbar med något av det finaste som finns, att förverkliga människors drömmar. Att skapa en större upplevelse på vägen till sin dröm kändes viktigt när vi tog fram HighFive, säger Ludwig Alholt, Miljonlotteriets VD.

Världsnyheten i 3D visar Miljonlotteriets styrka i att tänka nytt och annorlunda utan att för den delen tappa fokus på det som gör dem unika. Lotteriet är ett av Sveriges vinsttätaste, samtidigt som överskottet går till IOGT-NTO:s viktiga arbete för en värld där alkohol och andra droger inte hindra människor från att leva ett fritt och rikt liv.

– Vårt ständiga mål är att utvecklas och vi ville med HighFive skapa en lott som tar plats och syns. Den förhöjer känslan av skrapupplevelsen men är också roligare att ge bort eftersom det är mer än bara en lott, säger Ludwig.

Miljonlotteriet HighFive kostar fem kronor och har vinstchans på en miljon kronor. I snitt är det vinst på var fjärde lott. Lotten finns att köpa i välsorterade spelbutiker från vecka 1. Läs mer på www.miljonlotteriet.se/highfive 

För ytterligare information kontakta:
Ludwig Alholt, VD Miljonlotteriet
Mobil: 0705-95 66 10, e-post: ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

Ida Nilsson, presskontakt/produktprover, Valentin & Byhr Change
Mobil: 0709-134037, e-post: ida.nilsson@valentin.se 

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete för en värld där alkohol och andra droger inte hindrar människor att leva ett fritt och rikt liv.  De senaste tio åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.