Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet lanserar nya skraplotten Guldbingo

Pressmeddelande   •   Feb 09, 2011 15:09 CET

Miljonlotteriets lottportfölj fortsätter att växa. Nu lanserar företaget en ny lott med spektakulära vinster. På skraplotten Miljonlotteriet Guldbingo kan du vinna stort till och med på nitlotten!

Miljonlotteriets lottportfölj fortsätter att växa. Nu lanserar företaget en ny lott med spektakulära vinster. På skraplotten Miljonlotteriet Guldbingo kan du vinna stort till och med på nitlotten!

2011 års första skraplottsnyhet är här. Efter förra höstens framgångar med skraplotten Miljonlotteriet Guldskrap lanserar Miljonlotteriet nu en ny skraplott för alla som älskar bingo – Miljonlotteriet Guldbingo.

– Guldskrap har gjort stor succé både bland våra kunder och ombud och därför väljer vi nu att presentera en ny skraplott med möjligheten att vinna guld, berättar Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

På nya Miljonlotteriet Guldbingo kan man vinna upp till 1 miljon kronor direkt på skrapet. Vinsttätheten är anmärkningsvärd, vinst på i snitt var 4:e lott, och det totala vinstvärdet är 49,5 miljoner kronor

– Miljonlotteriet Guldbingo är fullspäckad med vinster. Det går till och med att vinna stort på nitlotten. I extradragningen Guldchansen får nämligen alla nitlotter möjligheten att vinna 1 kilo guld, säger Ludwig Alholt.

Miljonlotteriet Guldbingo är som namnet antyder ett bingospel. Varje lott har fyra bingobrickor samt ett fält med utropsnummer. Först skrapar man fram utropsnumren och därefter gäller det att hitta motsvarande nummer på bingobrickorna. Spännande och underhållande!

Miljonlotteriet Guldbingo finns till försäljning i butik från den 7 februari och kostar 20 kronor. Överskottet från försäljningen går oavkortat till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland ungdomar. De senaste tio åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard till verksamheten.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.