Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet lanserar ny lott – skrapa och vinn 1 kilo rent guld!

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2010 16:59 CEST

I september lanserar Miljonlotteriet en ny lott med en spektakulär vinst. På skraplotten Miljonlotteriet Guldskrap kan du vinna ett kilo guld!

Höstens stora spelnyhet är här. Nu lanserar Miljonlotteriet den gyllene skraplotten Miljonlotteriet Guldskrap, som bokstavligen är värd sin vikt i guld. På Miljonlotteriet Guldskrap kan man bland annat vinna 1 kilo rent guld till ett värde av 327 000 kronor.

– Vi behöver en riktigt bra lott som fungerar i butik både prismässigt och som kan ta för sig i det breda utbudet. Ett kilo guld som högsta vinst sticker ut och priset tio kronor är lättillgängligt för en bred massa, säger Miljonlotteriets vd Ludwig Alholt.

Miljonlotteriet Guldskrap finns till försäljning i butik från den 6 september och kostar tio kronor. Den har en av marknadens största vinstchanser, 49 procent i vinstandel och vinst på mer än var fjärde lott. Det totala vinstvärdet är 30 miljoner kronor.

– Alla våra lotter har en vinstandel närmare 50 procent eftersom vi vill att kunderna ska vinna så ofta som möjligt. Då köper man gärna igen, säger Ludwig Alholt.

Överskottet från försäljningen av Miljonlotteriet Guldskrap går oavkortat till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard till verksamheten.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.