Följ Miljonlotteriet

Miljonlotteriet implementerar Swish

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2017 10:59 CET

Swish är ny betalningslösning hos MIljonlotteriet

Nu implementerar Miljonlotteriet Swish som betalningslösning. En ny funktion som ger våra kunder ett enklare sätt att hantera sina betalningar hos oss med fortsatt hög säkerhet. Tillsammans med den tidigare genomförda implementeringen av BankID är detta ett fortsatt steg i flera digitala lösningar för en ännu bättre användarupplevelse.

Hög säkerhet tillsammans med smidighet är viktigt för både Miljonlotteriet och för våra kunder. Vi arbetar ständigt med att förbättra oss och erbjuda en ständigt bättre tjänst och upplevelse för våra kunder och möjligheten att använda Swish är ännu ett steg.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda detta enkla men fortsatt säkra betalningssätt. Spelansvar är en självklar prioritering för oss och Swish uppfyller alla krav på säkerhet som vi ställt upp, säger Annika Nyberg, VD på Miljonlotteriet.

Swish-betalningar möjliggör ett enklare sätt att genomföra betalningar via mobilen utan att kompromissa med säkerhet eller spelansvar. Genom att utnyttja att vi tidigare implementerat Mobilt BankID gör att upplevelsen blir ännu bättre. Tack vare detta behåller vi också den höga säkerheten för att säkerställa att det är rätt person som spelar.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.