Följ Miljonlotteriet

Mauds vinst på 150 000 kronor kom som en skänk från ovan

Pressmeddelande   •   Sep 30, 2015 16:52 CEST

Det var Mauds dotter Marianne som skrapade fram vinsten som kom att förändra hennes liv.
– Nu har hon så att hon klarar sig hela livet, säger Marianne som själv började prenumerera på Miljonlotteriet efter att hennes mamma vunnit 150 000 kronor. 

Maud,83 år, lever som många andra pensionärer på en liten summa pengar i månaden. Extra påtagligt blir det när det dyker upp oväntade utgifter. Ända sedan 2011 har hon prenumererat på Miljonlotteriet i hopp om en extra slant i plånboken. När det hade gått ett tag sen Maud skrapat sina lotter tog hennes dotter Marianne saken i egna händer och skrapade fram en välbehövlig vinstsumma.

– Mamma vann pengarna precis när hon behövde dem som mest. Det är många saker som hon tyvärr inte haft råd att göra dem senaste åren.

Nu ska Miljonlotteriets drömcoacher hjälpa Maud att välja bland de tusentals vinster som Miljonlotteriet har i sitt vinstutbud.

Men för Maud och hennes familj har vinsten betytt så mycket mer än bara pengar.

– Nu kan mamma ge sina barnbarn julklappar hela sitt liv. Det betyder mycket för henne att kunna göra det.

För Mariannes del innebar vinsten att hon själv gick med Miljonlotteriet. Förhoppningsvis har hon samma tur som hennes mamma som vann på skraplotten från Miljonlotteriet. Högsta vinsten är 5 miljoner kronor, dessutom får man jackpottchans på köpet på alla lotter.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.