Följ Miljonlotteriet

Mats från Ockelbo vann 250 000 i Miljonlotteriets Pengarna på bordet!

Pressmeddelande   •   Nov 13, 2013 11:14 CET

I går tävlade Mats i momentet Drömchansen i tv-programmet Miljonlotteriets Pengarna på bordet på TV4. Det gick minst sagt bra – han vann 250 000!

Mats fattade inte att det var sant när displayen i tv-studion visade upp 250 000. Som första person i höst kammade han hem toppvinsten i momentet Drömchansen.

– Helt otroligt. Jag är chockad. Nu ska jag ut och resa. Underbart, jublade den lycklige vinnaren när programledaren Paolo Roberto kramade om honom.

Mats vann sin medverkan i gårdagens avsnitt av Miljonlotteriets Pengarna på bordet  i en dragning bland Miljonlotteriets lottprenumeranter. I varje avsnitt under hösten deltar en av Miljonlotteriets prenumeranter i momentet Drömchansen. Deltagaren är garanterad en vinst mellan 50 000 – 250 000.

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.