Följ Miljonlotteriet

Marianne från Lerdala vann 1 miljon – på en nitlott!

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2015 16:10 CET

Kan en nitlott ge vinst? Fråga Lerdalsbon Marianne som trodde att hon skulle ha en helt vanlig eftermiddag. Då fick hon det overkliga samtalet från Miljonlotteriet att hon vunnit 1 miljon kronor på sin nitlott!
– Det kom som manna från himmelen, utbrister en glad Marianne.

Den smått osannolika vinsten kunde bli verklighet efter att drömcoachen Jessica ringde och berättade att Mariannes nitlott förvandlats till en miljonvinst i Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären. En sällsynt dragning som bara sker fyra gånger om året.

– Jag kan inte förstå att det är sant, jag brukar aldrig vinna och trodde inte heller att jag är den typen av en person som vinner. Men det är jag ju tydligen och dessutom den typen som vinner på en nitlott, skrattar Marianne 

Med anledningen av den oväntade vinsten är det desto viktigare för Marianne att göra något bra för pengarna och något som hon har längtat efter att göra. Efter att ha satt undan lite pengar till barnbarnen ska hon nu därför förverkliga några av sina egna drömmar, bland annat drömmen om ett växthus.

– Jag har drömt om ett växthus länge men eftersom ingen annan i familjen har delat mina drömmar så har det inte blivit av. Så nu tar jag chansen och även fast jag inte har några gröna fingrar tycker jag att det ska bli skönt att sitta där och njuta med en god bok, berättar Marianne.

Förutom lugna stunder i växthuset så drömmer Marianne också om att köpa ett årskort på järnvägen för att ge sig ut och uppleva Sverige med sin miljövänliga elcykel.

På Miljonlotteriet vinner du din dröm. Våra drömcoacher hjälper till att förverkliga dessa bland tusentals olika vinster.

Läs mer om vinnaren Marianne

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. Läs mer på www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.