Följ Miljonlotteriet

Maria skulle avsluta sin prenumeration – vann 100 000

Pressmeddelande   •   Mar 08, 2018 11:07 CET

Maria med familj ska resa dubbel upp för sin vinst

Hösten 2017 kom äntligen högvinsten på Miljonlotteriet för Maria, 42, från Kvänum. Hon avslutade året med att beställa dubbla resor.

Maria har varit prenumerant på Miljonlotteriet sedan 2012. Hösten 2017 började hon att fundera på att avsluta sin prenumeration – då kom högvinsten.

– Vi hade faktiskt pratat om att vi skulle avsluta för att vi knappt vann något, men det var ju tur att jag inte kom till skott med att göra det

Att skrapa lotterna har blivit en mysig tradition för hela familjen.

– Vi brukar skrapa på helgen, efter frukosten. Oftast skrapar vi en ruta per lott per person och sedan skickar vidare den till nästa person. Det är uppskattat hos barnen eftersom det blir lika många skrap för alla.

Vinsten Maria och familjen skrapade fram var 100 000 och det blir resor för hela slanten.

– Tidigare har vi bara vunnit småvinster. Nu ska vi först åka en vecka till Trysil ihop med en annan familj på skidsemester. Den största delen kommer dock att användas till när vi åker till USA i tre veckor. Vi har tidigare pratat om att återvända dit efter vår bröllopsresa för snart fyra år sedan eftersom barnen inte kommer ihåg så mycket. Det var därför väldigt kul att vi vann så att vi kan åka tillbaka så pass snart igen. Nu blir det Disneyland!

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.