Följ Miljonlotteriet

Leif i Bjursås blev miljonär på nitlott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Okt 01, 2010 16:49 CEST

I Miljonlotteriets Extradragning kan man vinna 1 miljon kronor på sin nitlott. För Leif från Bjurås gick drömmen i uppfyllelse under en promenad med hunden.

Tänk att vinna en miljon kronor på sin nitlott. För Leif från Bjursås blev sagan verklighet tack vare Miljonlotteriet.

– Jag var ute och rastade hunden när Miljonlotteriet ringde och berättade att jag hade blivit miljonär på en nitlott. Mitt livs bästa promenad.

Leif får nu 500 000 kronor i kontanter och får sedan välja bland Miljonlotteriets vinster.

– Jag har alltid velat semestra i Sverige med husbil. Tänk att få resa runt och upptäcka vårt land. Det är en dröm jag har. Nu blir den verklighet.

Miljonlotteriets Extradragning går av stapeln fyra gånger varje år. Då har alla lottköpare möjlighet att vinna på sina nitlotter. Högsta vinsten är en 1 miljon kronor.

Nästa dragning sker 5 oktober. Då ska årets tredje nitlott förvandlas till en miljonvinst. Snacka om tur i oturen!

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.