Följ Miljonlotteriet

Kenth från Järfälla vann 5 miljoner på skraplott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Maj 16, 2014 08:46 CEST

Kenth från Järfälla har länge drömt om att kunna sätta guldkant på tillvaron. Nu blir drömmen verklighet tack vare en skraplott från Miljonlotteriet.
– 5 miljoner! Det är helt overkligt, säger en omtumlad och lycklig vinnare.

Hur känns det att vinna 5 miljoner? Det kan nog ingen ana på förhand. För Kenth från Järfälla blev känslorna stora och omtumlande.

– När jag skrapade fram storvinsten blev jag blev helt paff, kunde inte få ur mig ett knyst. Och när jag förstod att det handlade om fem miljoner kom tårarna, berättar Kenth.

– Det var verkligen ofattbart, jag visste inte riktigt hur jag skulle ta beskedet. Jag fick faktiskt sätta mig ner, annars hade jag nog svimmat.

Nu väntar en härlig tid för den glade storvinnaren. Äntligen kan han uppfylla de där drömmarna som han tidigare bara kunnat fantisera om.

– Den ultimata drömmen är att åka på en riktigt lång kryssning. Att bara bli uppassad och ompysslad, säger Kenth.

Kenth skrapade fram sin fantastiska vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Den är Miljonlotteriets verkliga storsäljare med fler än 150 000 prenumeranter. Högsta vinsten är 10 miljoner.

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.