Följ Miljonlotteriet

Karl-Erik från Örebro vann 1 miljon på sin nitlott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2014 07:55 CEST

Karl-Erik och Maj-Britt fick vinstbeskedet när de rensade ogräs i trädgården hemma i Örebro. Nu planerar de en resa utöver det vanliga till New York.  
– Jag blev helt ställd. Sedan dess har jag svävat ovanför marken, säger Karl-Erik.

När Miljonlotteriets drömcoach berättade att Karl-Erik vunnit en miljon på sin nitlott greppade han sin frus hand.

– Jag blev helt ställd. Sedan dess har jag svävat ovanför marken, säger Karl-Erik.

Tack vare vinsten kan paret nu kosta på sig lite extra lyx i tillvaron. En del av vinstpengarna har avsatts till att renovera badrummen i villan. Deras tre söner har också fått en del av kakan och vid jul och nyår väntar en resa till New York för Karl-Erik och Maj-Britt.

– Nu när vi planerar den här resan kommer vi höja standarden och lyxa till det, i alla fall lite mer än vanligt säger Karl-Erik.

Karl-Erik blev nitlottsmiljonär på en av Miljonlotteriets unika nitlottsdragningar. Fyra gånger varje år förvandlas en av nitlotterna till en miljonvinst. Dragningen sker under övervakning av Lotteriinspektionen. 

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.