Följ Miljonlotteriet

Karl-Erik från Örebro vann 1 miljon på sin nitlott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Okt 09, 2014 07:55 CEST

Karl-Erik och Maj-Britt fick vinstbeskedet när de rensade ogräs i trädgården hemma i Örebro. Nu planerar de en resa utöver det vanliga till New York.  
– Jag blev helt ställd. Sedan dess har jag svävat ovanför marken, säger Karl-Erik.

När Miljonlotteriets drömcoach berättade att Karl-Erik vunnit en miljon på sin nitlott greppade han sin frus hand.

– Jag blev helt ställd. Sedan dess har jag svävat ovanför marken, säger Karl-Erik.

Tack vare vinsten kan paret nu kosta på sig lite extra lyx i tillvaron. En del av vinstpengarna har avsatts till att renovera badrummen i villan. Deras tre söner har också fått en del av kakan och vid jul och nyår väntar en resa till New York för Karl-Erik och Maj-Britt.

– Nu när vi planerar den här resan kommer vi höja standarden och lyxa till det, i alla fall lite mer än vanligt säger Karl-Erik.

Karl-Erik blev nitlottsmiljonär på en av Miljonlotteriets unika nitlottsdragningar. Fyra gånger varje år förvandlas en av nitlotterna till en miljonvinst. Dragningen sker under övervakning av Lotteriinspektionen. 

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Agree With Privacy Policy