Följ Miljonlotteriet

Inga-Lena från Laholm vann 100 000 på skraplott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Mar 31, 2015 07:31 CEST

Inga-Lena från Laholm prenumererar på Miljonlotteriets skraplotter varje månad. För några veckor sedan blev drömmen äntligen sann och hon skrapade fram 100 000.

Inga-Lena berättar att hon blev helt överrumplad.

– Jag fick räkna nollorna några extra gånger, detta är det man tror händer alla andra! Jag inser att alla nog har den där överrumplade känslan och att man vill kontrollera nollorna om och om igen, säger Inga-Lena.

Med vinsten planerar Inga-Lena nu att sätta lite extra guldkant på tillvaron. 

– Jag vill ge barnen såklart, men även unna sig själv något extra!, säger en glad Inga-Lena.

Inga-Lena skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Den är Miljonlotteriets verkliga storsäljare. Högsta vinsten är 5 miljoner.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare 

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Ludwig Alholt, VD Miljonlotteriet
Mobil: 0705-95 66 10, e-post: ludwig.alholt@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.