Följ Miljonlotteriet

Ida från Täby vann 150 000 kronor till sitt drömbröllop

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2015 13:53 CEST

24-åriga Ida skrapade fram 150 000 på en lott från Miljonlotteriet. Tack vare vinsten kan hon nu förverkliga sitt drömbröllop med fästmannen Albin.

Ida har alltid gillat att skrapa lotter eftersom det är både spännande och roligt. När hon och fästmannen Albin började prenumerera på Miljonlotteriets skraplotter var det mest för att skapa lite vardagsdramatik och trodde aldrig att de skulle vinna några stora summor, även om de såklart har hoppats.

– Ett tag testade vi att skrapa lotter online men så tänkte vi att det ändå var roligare att få hem lotter i brevlådan så då bytte vi tillbaka till fysiska lotter. Den här gången kändes det också som att vi skulle ha större chans att vinna om vi skrapade lotterna för hand, säger Ida.

Och den känslan visade sig stämma. Några dagar senare när de första lotterna kom i brevlådan skrapade Ida och Albin fram 150 000 kronor.

– Oj vilken chock det var, jag skrek rakt ut berättar Ida. Vi fick dubbelkolla 5 000 gånger för att vara helt säkra.

För det nyförlovade paret kunde vinsten inte ha kommit med bättre tajming. I våras köpte Ida och Albin en lägenhet för alla sina besparingar och nästa år vankas det bröllop.

– Vi satte bröllopsdatumet bara några dagar innan vi vann. Nu kan vi planera vårt drömbröllop och se fram emot vår framtid tillsammans.

Ida och Albin skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Högsta vinsten är 5 miljoner kronor, dessutom deltar man i en extradragning med Jackpottchans tre gånger om året. För de som eventuellt inte vinner på lotten finns ytterligare en chans i den unika Nitlottsdragningen, där nitlotter kan förvandlas till en miljonvinst.

Läs om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.