Följ Miljonlotteriet

Helene har bokat sin drömresa tack vare Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Maj 03, 2018 13:14 CEST

Drömmen blev sann för Helene, Karibien nästa

Vissa väntar på högvinsten i flera år för andra kommer den efter några månader. Helene från Öregrund tillhör den senare kategorin.

I höstas tecknade Helene en prenumeration på Miljonlotteriets lott Resan. Att hon skulle skrapa fram 100 000 ett par månader senare var både överraskande och välkommet.

– Jag var på en mässa och pratade med en från Miljonlotteriet där. Jag tycker att pengarna går till ett gott ändamål så jag gick med.

När Helene skrapat sin vinstlott blev hon helt ställd.

– Jag kunde inte riktigt tro att det var sant! Det kändes så overkligt och samtidigt naturligtvis helt fantastiskt. Detta är första gången jag vunnit en storvinst.


För vinstsumman ska hon upptäcka världen.

– Jag kommer att åka på en kryssning i Karibien i 15 dagar. Det var inte svårt att välja resmål då jag i många år velat göra just en sådan resa. När jag kommer hem har jag fortfarande pengar kvar till ytterligare en resa som jag ännu inte bestämt vart den bär.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.