Följ Miljonlotteriet

Helene från Ljusdal vann resor för 100 000 kronor på Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Okt 23, 2015 13:45 CEST

Helene bor i Ljusdal och har varit kund hos Miljonlotteriet sedan 2010. Hon skrapar lotter för ett gott ändamål och tycker att vinna är en bonus
– Det viktiga är att pengarna går till något bra, menar Helene.

När Helene från Ljusdal började prenumerera på lotter från Miljonlotteriet var det i första hand för att stödja IOGT-NTO:s verksamhet. Att hjälpa andra människor har varit ett stort intresse hela hennes liv.

– Jag tycker att det är väldigt viktigt att man engagerar sig och är med i något som går till bra saker. Genom Miljonlotteriet kan jag förena nytta med nöje och det är ju jätteroligt, säger Helene.

Helene som har varit sjukskriven länge ser framemot när lotterna kommer varje månad. Då sitter hon helst på sin veranda, får frisk luft och skrapar.

– Först trodde jag inte att det var sant så då fick jag gå ut på nätet och dubbelkolla. Där stod det att jag hade vunnit. Helt otroligt berättar Helene.

Hon skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet Resan som kan ta dig vart du vill i världen. Men innan hon ska förverkliga sina resedrömmar ska hon uppfylla en stor dröm som hennes barnbarn har.

– Jag har lovat mina barnbarn att vi ska resa utomlands och träffa Bamse. Att kunna glädjas och vara tillsammans är nog min största dröm, säger Helene.

Som hjälp till att förverkliga drömmar och välja bland tusentals olika vinster, finns våra drömcoacher.

Läs om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843,
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.