Följ Miljonlotteriet

Gotlandsbo vann högvinst tre gånger på Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2017 15:00 CEST

Man från Gotland vann högvinsten tre gånger hos Miljonlotteriet

En man från Gotland har lyckats vinna storvinst från Miljonlotteriet, inte mindre än tre gånger. Sammanlagt uppgår vinsten till ett värde över en halv miljon kronor.

– Jag hoppas att turen fortsätter, säger han

Gotlandsbon har prenumererat på Miljonlotteriets skraplotter i cirka 13 år. Under dessa år har han haft mer tur än de flesta. Han har lyckats skrapa fram tre storvinster, en total vinst på över en halv miljon.

– Första gången jag hade tur var när jag träffade min fru för 50 år sedan, sedan dess har turen hållit i sig, säger han och skrattar

Den första vinsten skrapade han fram 2006, då han vann 10 000 kronor som han och familjen valde att lägga på en resa. Fem år senare var det dags igen, då skrapade han fram 350 000 kronor som spenderades på en ny Volvo. Nu i somras blev det vinst igen, denna gång 200 000 kronor.

– Man brukar säga att blixten inte slår ner på samma plats två gånger, här har den slagit ner tre! Mina nära och kära tycker att det är helt otroligt, det tycker jag med, berättar han glatt

Vad han ska göra med den senaste vinsten har han ännu inte bestämt sig för, men det finns tankar på att köpa ny hemelektronik. Han planerar att fortsätta prenumerera på Miljonlotteriets lotter och hoppas att turen håller i sig. 

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska berika människors vardag. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO-rörelsen vars arbete ger barn och vuxna stöd att komma till en drogfri miljö. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO-rörelsens arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med nära 2 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.