Följ Miljonlotteriet

Fembarnsmamma från Sundsvall vinnare i Miljonlotteriet Lyckohjulet!

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2010 17:11 CET

På fredag 26 mars vinner fembarnsmamman Åsa från Ankarsvik finalen i tv-programmet Miljonlotteriet Lyckohjulet.

I söndags fyllde Åsa från Ankarsvik 45 år. På fredag får hon en fin födelsedagspresent. Då vinner hon nämligen finalen i tv-programmet Miljonlotteriet Lyckohjulet.

– Otroligt kul. Att stå där som vinnare var fantastiskt. Men bara att vara med i programmet var en härlig upplevelse. Jag hade så himla kul, berättar Åsa.

Att hon känner glädje lär ingen tv-tittare undgå. När segern är i hamn stämmer Åsa ut i en spontan sång.

– Jag är en spontan människa och sjunger jämnt. Så för mig var det ingen stor grej att bjuda på en sång i tv.

Deltagarna i Miljonlotteriet Lyckohjulet har alla en sak gemensamt. Inträdesbiljetten är en nitlott av skraplotten Miljonlotteriet Lyckohjulet. Ur skörden av inregistrerade nitlotter lottar Miljonlotteriet ut platser i tv-programmet.

– Jag brukar köpa lotter från Miljonlotteriet men just den här gången var det faktiskt inte min egen lott som gjorde att jag fick chansen att komma till tv. Nitlotten tillhör egentligen min sons flickväns morfar men han ville inte. Då fick jag ta över den.

Fredagens program med Åsa från Ankarsvik i huvudrollen sänds 19.00–20.00 i TV8. Övriga sändningstider är 19.00–20.00 i TV8 alla vardagar samt 19.30–21.00 i TV3 på lördagar. Hans Wiklund och Hannah Graaf är programledare.

.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.