Följ Miljonlotteriet

Evy vann 150 000 på sin namnsdag på en skraplott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2015 13:35 CEST

Evy bor i Västerås och har varit kund hos Miljonlotteriet en tid. Hon prenumererar på skraplotter som kommer hem bekvämt i brevlådan varje månad. Nyligen skrapade hon fram en härlig bilvinst på sin namnsdag.

När Evy från Västerås nyligen skrapade sina lotter från Miljonlotteriet blev hon glatt överraskad.

– Jag skrapade lotten på min namnsdag och blev glatt överraskad när jag skrapade fram tre bilar och insåg att jag vunnit en bil värd 150 000 kronor, säger en glad Evy.

Evy blev kontaktad av Lina, en av Miljonlotteriets drömcoacher. Linas jobb är att guida, inspirera och finnas till hands när lyckliga vinnare ska välja bland de tusentals olika vinster som Miljonlotteriet har i sitt vinstutbud.

– Jag har nu valt en Ford Fiesta som jag kommer få inviga vårvägarna med! Det blev en namnsdagspresent som heter duga, säger Evy!

Evy skrapade fram sin vinst på skraplotten Miljonlotteriet. Högsta vinsten är 5 miljoner och dessutom får man jackpottchans på köpet på alla lotter. 

För de som inte eventuellt inte vinner på lotten finns ytterligare en chans i den unika Nitlottsdragningen, där man nitlotter kan förvandlas till en miljonvinst.

Här kan du läsa om fler av Miljonlotteriets vinnare 

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843, e-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,5 miljarder kronor. 2013 omsatte Miljonlotteriet ca 600 miljoner kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.