Följ Miljonlotteriet

Evelyn i Lofsdalen har chans till 5 miljoner på Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Jul 06, 2016 09:07 CEST

Evelyn satt i bilen när hon fick telefonsamtalet som kan komma att förändra hennes liv. På andra sidan luren var Miljonlotteriets drömcoach som berättade den glada nyheten – hon hade den vunnit den unika chansen till 5 miljoner kronor.

Det var i maj som Evelyn fick beskedet att hon vunnit chansen att vara med på Miljonlotteriets unika högvinstdragning. Det minsta hon kan vinna är 500 000 kronor, som mest 5 miljoner kronor. Men istället för att ta ut glädjen i förskott vill hon vänta tills dragningen är avgjord.

– Jag är jätteglad att jag vunnit men jag vågar inte tänka på det och hur det kan gå. Det är alldeles för mycket att ta in, säger Evelyn.

Den första personen hon berättade den glada nyheten för var hennes dotter. Tillsammans kommer de att befinna sig nere i Göteborg, där dragningen äger rum i januari.

– Det kommer bli väldigt spännande att se hur det går, eftersom det är fler än jag som tävlar om miljonerna, skrattar hon.

Oavsett om hon vinner eller inte har Evelyn tänkt bjuda sin dotter och hennes barnbarn på en resa och kanske ge sig iväg på en segeltur.

Om Miljonlotteriets dragning
Miljonlotteriets fördelningsdragning sker i januari för alla lotter som sålts på föregående års lotteri. På skraplotterna Miljonlotteriet, Resan och Miljonlotteriets alla tjugokronorslotter finns chansen att delta i fördelningsdragningen där man kan vinna högvinster på två och fem miljoner.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.