Följ Miljonlotteriet

Ann-Kristins oväntade miljonvinst på en nitlott från Miljonlotteriet

Pressmeddelande   •   Apr 08, 2016 09:19 CEST

Det är inte bara vinstlotter som ger pengar i Miljonlotteriet. Det upptäckte 73-åriga Ann-Kristin från Ystad när hon tog hem en osannolik vinst på 1 miljon kronor.
– Det känns helt fantastiskt, säger Ann-Kristin.

Fyra gånger om året förvandlar Miljonlotteriet nitlotter till vinstlotter. Den här gången var det Ann-Kristins tur att bli miljonär på en nitlott.

Det är helt otroligt, först tänkte jag att det måste vara ett första april skämt, men insåg snabbt att det bara kändes så. Dagen man skämtar om sådana saker har ju redan varit, skrattar Ann-Kristin.

Hon hade precis varit ute på promenad med sin hund i hennes nya hemstad Ystad, när hon fick beskedet som kom att förändra hennes liv igen. Att det var hennes nitlott som dragits.

Det första som förändrade Ann-Kristins liv var att drabbas av en hjärtinfarkt som turligt nog gick bra. Då insåg hon att det var dags att varva ner och flyttade därför från huvudstaden och ner till hennes barndomstrakter i Ystad.

Det råder inga tvivel om att hon trivs bra längst Österlenkusten. Här sysselsätter hon sig med aktiviteter som att dansa line-dans, gå en kurs i oljemålning och fotografera. Och trots vinstpengarna har hon lovat sig själv att fortsätta ta det lugnt och inte stressa.

Jag älskar att umgås med vänner och lära känna nya människor. Att kunna göra det med lite mer pengar i fickan känns fantastisk. Nu kan jag göra vilka utflykter jag vill och unna mig saker för mig själv!

I sommar ska Ann-Kristins dotter gifta sig och för vinstpengarna planerar hon att ge henne och svärsonen en oförglömlig resa. Något som hon aldrig hade kunnat göra om det inte var för vinsten på Miljonlotteriet. Hon ser också fram emot att spendera sommaren med sin kusin som nyligen öppnat ett Bed & Breakfast i Hammenhög.

I Miljonlotteriets extradragning Nitlottsmiljonären som sker fyra gånger om året, förvandlas en nitlott till en miljonvinst och man kan även vinna resor. Dragningen sker under Lotteriinspektionens överinseende.

Här kan du läsa om fler av våra vinnare

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,8 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.