Följ Miljonlotteriet

Annika från Gotland vann 177 935 kronor på bingojackpott hos Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Jan 28, 2014 08:30 CET

Annika från Gotland har länge drömt om att kunna lösa in låneavtalet på sin bil. Nu blir bilen bara hennes tack vare en jackpottvinst på Miljonlotteriets bingo.

Bingojackpottarna duggade tätt hos Miljonlotteriet förra veckan. En av dem som fick jubla högt framför datorn var Annika.

– Plötsligt när jag spelade så insåg jag att om nästa boll blir samma nummer som jag har, ja då vinner jag jättejackpotten. Det handlade bara om sekunder, ändå kändes ögonblicket oändligt långt. Sen kom mitt nummer och då blev det bara kaos. Jag minns att jag sprang in till min man som var i rummet bredvid och bara skrek.

Med ett par dagars distans har överraskningen förvandlats till glädje och härliga planer.

– Nummer ett är att betala av bilen. Äntligen blir den bara min. En resa till London med extra allt är också inbokad. Skönt att kunna unna sig lite lyx, det är jag inte bortskämd med.

Maria vann sin jackpott när hon spelade bingospelet Stjärnjacken, som är ett av 12 olika bingospel på Miljonlotteriets hemsida. Just Stjärnjacken når ofta höga jackpottar och rekordet är 230 878 kronor, som vanns av Laila i Gullspång i september 2011.

– Vi är oerhört glada för alla våra vinnare. Med två bingorum har vi en ny vinnare nästan varje minut. Totalt kommer vi dela ut närmare 30 miljoner i vinster i år, säger Åsa Fredriksson, kommunikationschef på Miljonlotteriet.

Överskottet från Miljonlotteriet går till IOGT-NTO:s arbete med att ingen ska behöva växa upp i en värld av missbruk. De senaste 10 åren har vi bidragit med över en miljard.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.