Följ Miljonlotteriet

Ann-Britt från Hjärnarp vann drömbilen på skraplott från Miljonlotteriet.

Pressmeddelande   •   Dec 11, 2015 09:46 CET

Om inte Ann-Britt, 61, hade bestämt sig för att gå igenom sina gamla nitlotter en kväll i november hade hon missat vinsten på 250 000 kr under bilchansen. Nu har hon och mannen fått den bästa julklapp de kunde önska sig – sin drömbil!

En kväll i november satt Ann-Britt och drack sitt kvällste och skrapade lotter, precis som hon brukar. Hon förargade sig över att hon aldrig vinner, och bestämde sig för att gå igenom sina gamla nitlotter. Och där bland nitlotterna, fanns en lott där hon glömt skrapa bilchansen. När det visade sig vara en vinst på 250 000 trodde Ann-Britt knappt det var sant.

– Jag var tvungen att ringa min man direkt, men han trodde inte ens på mig. Först när jag skickade en bild blev han övertygad. Jag kollade på lotten minst 20 gånger och sedan låste jag in den i vapenskåpet för att vara på den säkra sidan, skrattar Ann-Britt.

Ann-Britt och hennes man går snart i pension och hade planerat att köpa en ny bil i samband med det. Därför kom vinsten som ett brev på posten.

– Om vi inte vunnit på Miljonlotteriet hade vi fått långa pengar för att ha råd med en ny bil, att vi dessutom får vår drömbil är helt overkligt, berättar en entusiastisk Ann-Britt.

Drömbilen är en brun Toyota Rav 4 och kommer göra Ann-Britt och hennes mans liv både roligare och enklare. Förutom att vinsten underlättar ekonomin kan de genomföra den planerade bilsemestern genom Sverige till sommaren. Slutdestinationen är inte bestämd men det lutar åt Dalarna.

I jul tänker Ann-Britt och hennes man ha det lugnt och skönt hemma, och vad gäller julklappar känner de sig redan tillfredsställda.

– Jag har sagt att jag inte vill ha någon julklapp i år, jag har redan fått mig julklapp och den är helt sagolikt.

För att fortsätta glädjas åt vinsten har paret skrivit ut bilder på drömbilen och satt upp hemma, på så vis kommer tiden flyga förbi tills det är dags för premiäråket i mars.

Läs om fler av Miljonlotteriets vinnare

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-192843
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. Läs mer på: www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.