Följ Miljonlotteriet

Anita från Häljarp blev miljonär på nitlott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Okt 17, 2013 10:34 CEST

I Miljonlotteriets unika dragning Nitlottsmiljonären kan man vinna 1 miljon kronor på sin nitlott. För Anita från Häljarp kom beskedet som en chock.

Tänk att vinna en miljon kronor på sin nitlott. För Anita, 62, från Häljarp blev sagan verklighet tack vare Miljonlotteriet.

– Det är helt galet, jag är chockad. Plötsligt förvandlas en av mina nitlotter till en miljonvinst. Jag vet inte vad jag ska säga, det är otroligt.

Anita får nu 500 000 kronor i kontanter och får sedan välja bland Miljonlotteriets vinster.

– Möjligheterna är enorma, det finns så mycket fantastiskt att välja på. Jag tror jag måste smälta detta ett tag innan jag kan börja fundera på vad jag ska hitta på med vinsten.

Miljonlotteriets dragning Nitlottsmiljonären går av stapeln fyra gånger varje år. Då har alla lottköpare möjlighet att vinna på sina nitlotter. Högsta vinsten är en 1 miljon och det går även att vinna vinster värda 25 000 kronor.

– Vi vill vara bäst på att förverkliga drömmar, därför känns det extra kul med våra nitlottsmiljonärer som får en så oväntad vinst. Vår dragning Nitlottsmiljonären ät unik, det finns inget annat lotteri som ger dig chansen att bli miljonär även på en nitlott, säger Ludwig Alholt, vd Miljonlotteriet. 

Nästa dragning sker i januari 2014. Då ska en ny nitlott förvandlas till en miljonvinst. Snacka om tur i oturen!

Om Miljonlotteriet
Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Vi erbjuder utöver skraplotter via prenumeration, online och i butik, även bingo på nätet. I samarbete med TV4 har vi det populära spelprogrammet Miljonlotteriets Pengarna på bordet! Visionen är att vara bäst på att förverkliga små och stora drömmar. Miljonlotteriets ägs av IOGT-NTO och tillsammans har vi en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. För mer information se www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.