Följ Miljonlotteriet

Anita från Filipstad vann 10 000 – på en nitlott!

Pressmeddelande   •   Nov 19, 2015 09:14 CET

Den före detta globetrottern Anita är snart 60 år och har varit i nästan alla världens delar. Nu har hon chans att återuppta sitt resande efter en vinst på 10 000 kr från Miljonlotteriets nitlottsdragning.

Anita satt på jobbet en ruskig dag i oktober när det plötsligt ringde på hennes telefon och personen i andra änden berättade att hon vunnit 10 000 kronor. Anita trodde det var någon som skojade med henne och vägrade tro att det var sant.

– Min syster är en mästare på att vinna men jag vinner aldrig, förutom en gång när jag vann 1 000 kronor på Bingolotto och då bara skrek jag, skrattar Anita.

Som ung jobbade Anita inom hotell och restaurang i olika delar av världen och reste runt så mycket hon bara kunde.

– Jag jobbade för att kunna fortsätta resa och var bara hemma i korta perioder för att tjäna ihop nya pengar. Jag levde verkligen livet, säger Anita.

Under många år reste Anita själv och senare tillsammans med sin sambo. Efter flera år på vift bestämde sig paret för att slå sig till ro, sedan dess har de njutit av att vara hemma i sitt lilla hus utanför Stockholm. Ändå är Anita entusiastisk för att åka på nya äventyr.

– Som ung hade jag en dröm om att bli sjökapten, därför hade jag gärna åkt på en kryssning. Man sover så bra på båtar och nu när jag fyller 60 och är trött kanske det passar perfekt, skojar Anita.

Vart resmålet bär av är dock ännu inte skrivet i sten. Anita pratar om många olika destinationer, alla skilda från varandra.

– Om det inte blir en kryssning så vill jag kanske åka till Italien, de har sådan fantastisk matkultur och natur. Samtidigt har jag inte varit i Skottland och det hade varit ett spännande resmål. Sedan lockar även Norge och Hurtigruten.

Anita tycker att Miljonlotteriet är ett roligt inslag i vardagen och kommer fortsätta att prenumerera på lotter, detta trots att hon numera tror att hennes vinstchanser är ytterst små.

Nitlottsdragningen är en unik dragning hos Miljonlotteriet. Där får nitlotter en ny chans och högsta vinsten är en miljon. Dragningen går av stapeln fyra gånger om året. 

Läs om fler av Miljonlotteriets alla vinnare här

För ytterligare information kontakta:
Åsa Fredriksson, kommunikationschef, Miljonlotteriet
Mobil: 0704-19 28 43
E-post: asa.fredriksson@miljonlotteriet.se

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet grundades 1964 och är ett av Sveriges äldsta lotterier. Företaget erbjuder skraplotter via prenumeration, online och i butik samt bingo på nätet. Visionen är att Miljonlotteriet ska vara ett nav för fantastiska kundupplevelser och ett rikare liv. Miljonlotteriet ägs av IOGT-NTO och tillsammans har de en dröm att ingen ska behöva växa upp i en värld med missbruk. Hela överskottet från Miljonlotteriets verksamhet går till IOGT-NTO:s arbete. Sedan år 2000 har man bidragit med 1,7 miljarder kronor. www.miljonlotteriet.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.