Följ Miljonlotteriet

Åke blev miljonär på nitlott från Miljonlotteriet!

Pressmeddelande   •   Maj 21, 2010 17:03 CEST

Från och med i år kan man vinna 1 miljon kronor på sin nitlott i Miljonlotteriets Extradragningen. Först ut – Åke från Visby!

Tänk att vinna en miljon kronor på sin nitlott. För Åke från Visby blev sagan verklighet tack vare Miljonlotteriet.

– Jag blev chockad när Miljonlotteriet ringde och berättade att jag hade blivit miljonär på en nitlott.

Åke får nu 500 000 kronor i kontanter och får sedan välja bland Miljonlotteriets vinster.

– Det blir nog en bil och en resa. Jag och min fru Birgitta gillar att resa och en safari vore ju inte så dumt.

Bäst av allt är kanske ändå att Åke nu har möjlighet att dra sig tillbaka. Han var faktiskt i full färd med att sälja av sitt plåtslageri då Extradragningen gjorde honom till miljonär.

– Jag blir 63 i år och planerar att gå i pension. Vinsten från Miljonlotteriet kunde inte komma vid ett bättre tillfälle.

Miljonlotteriets Extradragning går av stapeln fyra gånger varje år. Då har alla lottköpare möjlighet att vinna på sina nitlotter. Högsta vinsten är en miljon kronor.

Efter mer än 40 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största skraplotteri. Vi erbjuder utöver skraplotter även bingo på nätet. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.